maanantai 12. lokakuuta 2015

Forssan hätämajoitusyksikössä joukkotappelu - työntekijät pakenivat pihalle


Forssan hätämajoitusyksikössä joukkotappelu. Olikohan kyseessä vain lasten leikki, jota emme ymmärrä kulttuurirajoittuneisuuttamme?Poliisin soittivat paikalle pihalle paenneet työntekijät.


14.9.2015
"Forssa yllättyi – hätämajoitukseen tuli kahdessa päivässä 250 turvapaikanhakijaa"
http://www.hs.fi/kotimaa/a1442206832748

"Lapset leikkivät hotellin pihalla Forssassa. Sisälläkin leikkihuone täyttyy vilkaista vieraista. Ruokasalissa on hiljaisia ryhmiä. Tyhjillään ollut Rantasipi-hotelli muuttui pikavauhtia hätämajoitustilaksi, kun Maahanmuuttovirasto päätti viikonloppuna siirtää turvapaikanhakijoita Forssaan. Nyt kaupunkiin on tullut noin 250 turvapaikanhakijaa Helsingistä, jossa majoitustilat ovat täpötäynnä."

"Kovasti kiirettä ja tekemistä on ollut, mutta olemme saaneet asiakkaat majoitettua ja ruokahuollon ja välttämättömät terveydenhoitopalvelut kuntoon", sanoo valmiuspäällikkö Ari Saarinen toimintaa pyörittävästä SPR:n Hämeen piiristä.

"Ihmisillä täällä on erittäin hyvä tahtotila hoitaa homma tyylikkäästi. On tullut paljon yhteydenottoja vapaaehtoistyöhön sekä vaate- ja materiaaliavun järjestämiseksi."

Sulkko kehottaa forssalaisia suhtautumaan avarakatseisesti ja ottamaan tulijat hyvin vastaan. "Nyt odotetaan, että saadaan kaikki mukaan ja toiminta kunnolla käyntiin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti