perjantai 23. lokakuuta 2015

Suomi on hyvä maa suomalaisena, suomalaisen kulttuurin, maana

Jos muslimit haluavat ehdoin tahdoin tulla Suomeen niin heidän täytyy ymmärtää, että heidän tulee sopeutua Suomeen, sen tapoihin traditioihin ja se elämäntapaan, koska se on maa, jonka he vapaaehtoisesti ovat valinneet tulomaakseen.

Muslimien täytyy ymmärtää, että heidän pitää integroitua ja oppia elämään Suomessa. "Heidän täytyy ymmärtää, että heidän tulee muuttaa heidän elämäntapansa, ei suomalaisten, jotka niin jalomielisesti ovat toivottaneet heidät tervetulleiksi." Suomalaiset eivät koskaan olettaisi muslimimaahan mennessään, että voisivat vaatia siellä mitään muutosta mihinkään paikallisiin tapoihin.

Kuten muutkaan maat, suomalaiset eivät halua luopua identiteetistään ja kulttuuristaan. Japanilaiset eivät varmasti muuttaisi mitään osaa kulttuuristaan toisten vaatimuksesta. Eivätkä thaimaalaiset, eivätkä kiinalaiset, jne...

Muslimien tulee ymmärtää, että koska Suomella on kristilliset juuret, joulukuuset, kirkot ja uskonnolliset juhlat, islamin kuuluu pysyä yksityisellä alueella.

Suomella ja sen kunnilla on oikeus hylätä kaikki myönnytykset islamille ja sharialle.

Muslimeille, jotka eivät ole samaa mieltä, eivätkä tunne oloaan mukavaksi Suomessa, heille on maailmassa 57 muslimimaata, joihin he voivat pyrkiä viettämään itselleen sopivaa elämää haluamallaan tavalla ja jota suomalaiset eivät tule määräilemään miten heidän tulee elää.

Jos lähditte maastanne Suomeen, ettekä toiseen muslimimaahan, olitte tulleet siihen päätökseen, että elämä Suomessa on parempaa, kuin muualla. Emme salli teidän vetää Suomea samalle tasolle, kuin nuo 57 maata.

Kysykää itseltänne kysymys, vain yksi kysymys: Miksi on parempi olla Suomessa, kuin siellä, mistä tulitte?

Jos tulitte Suomeen sillä ajatuksella, että tulette syrjäyttämään meidät tuotteliaalla lisääntymisellänne ja aikanaan valtaamaan maamme, teidän pitäisi pakata ja palata maahan, josta tulitte. Meillä ei ole tilaa täällä teille ja ideologiallenne.


Suomalaisessa kulttuurissa on paljon sellaista hyvää mitä ei löydy mistään muualta. Olemme kansana rehellisiä, meihin voi luottaa, annamme ihmisten elää omaa elämäänsä emmekä käpälöi naisia joka paikassa emmekä raiskaa pikkutyttöjä esiteini-iässä.

Suomalaiset ovat asuneet Suomen alueella tuhansia vuosia ja ovat luoneet tänne ryhmänä sellaisen kulttuurin minkä olemme katsoneet sopivaksi. Muslimit ovat luoneet omiin maihinsa sellaisen kulttuurin minkä he ovat katsoneet sopivaksi. Jos muslimimaiden kulttuuri ei sovi teille ja pyritte pois sieltä niin älkää vaatiko sitä samaa ei-sopivaa kulttuuria noudatettavaksi Suomessa. Jos haluatte puhdasta muslimikulttuuria niin asukaa muslimimaassa missä tuollainen kulttuuri on jo valmiina.

1 kommentti: