perjantai 11. joulukuuta 2015

Voiko maahanmuuttoa perustella kansan huonoudella?

Maahanmuuton perustelu kansan huonoudella, rasismia?
 Maahanmuuttoa perustellaan:
- huonot geenit
- ikääntyvä paska kansa, joka ei ymmärrä omaa tulevaisuuttaan
- huono kulttuuri, joka paranee tuomalla toisenlaista kulttuuria. MENA-alueen muslimikulttuuria ei voi millään mittarilla pitää sellaisena edistyksellisenä, jota tarvittaisiin Suomeen.

Jos näillä perusteilla perusteltaisiin kansanvaihtoa esimerkiksi:

Amerikan intiaaneille reservaateissa:
"Intiaanien kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."

Alaskan inuitit:
"Inuittien kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."

Australian aboriginaaleille reservaateissa:
"Aboriginaalien kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."

Amazonin intiaaneille sademetsässä:
"Amazonien intiaanien kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."

Hokkaidon ainuille:
"Ainujen kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."


Suomalaiset täyttävät suurimman osan alkuperäiskansojen määritelmästä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples
"Indigenous communities, peoples, and nations are those that, having a historical continuity with pre-invasion and pre-colonial societies that developed on their territories, consider themselves distinct from other sectors of the societies now prevailing in those territories, or parts of them. They form at present non-dominant sectors of society and are determined to preserve, develop, and transmit to future generations their ancestral territories, and their ethnic identity, as the basis of their continued existence as peoples, in accordance with their own cultural patterns, social institutions and legal systems."

Muutoksen aiheuttaminen kansalle on YK:n määritelmän mukaan kansanmurha. Tapahtuipa tämä kokonaan tai osittain, kyse on siitä että se on järjestelmällistä ja tarkoituksellista, eikä siihen ole muutoksen kohteena olevan kansan suostumusta.

http://www.un-documents.net/a3r260.htm
Resolution adopted by the General Assembly 260 (III). Prevention and Punishment of the Crime of Genocide
Article II, c. "Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;"


Voiko siis suomalaisille sanoa:
"Suomalainen kulttuuri ja yhteisö ei ole vahva, demografia on huono ja kansa ei lisäänny. Nyt järjestetään pakolaisten massamaahanmuutto, joka korjaa demografian ja parantaa kulttuurin niin he saisivat todellisen lottovoiton."


Jos ihmisten parantamista aletaan perustelemaan geenien huonoudella niin ollaan todella vaarallisilla vesillä. Joko ihminen alkaa leikkimään Jumalaa tai sitten muiden yläpuolella olevaa rotuvaltiasta, joka tuo mieleen lähinnä Hitlerin ajatukset.

Kenelläkään ei ole oikeutta lähteä perustelemaan kansanvaihtoa geenien perusteella.

Erityisen huono perustelu tämä on Suomessa missä on tutkimusten mukaan eräs Euroopan älykkäimmistä kansoista.

Esim. Suomalaiset ovat Euroopan fiksuin kansa

Esim. Tutkimus: Näin suomalaiset tulivat Euroopan älykkäimmäksi kansaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti