lauantai 12. joulukuuta 2015

Islam yhteisönä toimii eri lailla kuin muslimit yksilöinä

Islam yhteisönä

Yksittäiset muslimit eivät ole vaarallisia, pääsääntöisesti. Tämä on se maailmankuva mistä suvaitsevaisto extrapoloi päätelmän, että Lähi-Idän & Pohjois-Afrikan (Middle East & North Africa, MENA) alueen muslimit myöskään joukkona eivät ole vaarallisia ja siksi ne voi päästää maahan ilman rajoituksia.


Myös muslimeissa on eroja. Kaakkois-Aasian muslimit ja niiden kulttuuri on ihan erilainen yhdistelmä kuin MENA-alueen muslimit ja niiden kulttuuri. Ongelmat ja radikaalimuslimit ovat pääosin MENA-alueelta.

Ongelma päättelyssä on se, että islam yhteisönä toimii käytännössä aina eri tavalla kuin kilteimmät yksittäiset muslimit (ne, jotka suvaitsevaisto tuntee).

On faktaa, että on muslimeja, jotka ovat paljon jyrkempiä, autoritäärisempiä, fundamentalistisempia kuin maltillisimmat muslimit. Muslimi-yhteisö ei pidä Länsimaista liian vapaan ja moraalittoman kulttuurin takia. Heille opetetaan, että Länsimaat ovat uskonnottomia, moraalittomia, paheellisia, naiset ovat huoria minkä näkee paljaan pinnan esittämisestä jne.. Sitä paheksuu käytännössä kaikki muslimit, osa ei vain sano sitä ääneen.

Siinä vaiheessa kun maassa on tarpeeksi muslimeja, alkavat aktiivisimmat ja jyrkimmät vaatia muutoksia maan tapoihin. Jyrkimmät alkavat vaatia omaa tilaa, sharian kannattamista, länsimaisten tapojen muuttamista. Hiljaisempi enemmistö ei vastusta muutosta vaikka olisivat kuinka olleet länsimaisten kanssa hyvää kaveria. Hiljaisempi enemmistö nauttii muutoksesta, jonka muutama jyrkempi ja uhrautuvampi muslimi saa aikaan. Hiljaisempi enemmistö ei koskaan vastusta jyrkempiä ja radikaalimpeja muslimeja. Hiljainen enemmistö antaa muutoksen tapahtua, koska heille on luvattu ja he uskovat että täysislamilainen ja sharian alaisuudessa oleva yhteiskunta on parempi, se on karsinut pois rappeutuneen länsimaisen kuonan.

Muutos on toisaalta niin hidas ettei suvaitsevaisto sitä huomaa tai halua huomata. Toisaalta se voi olla niin nopea että vuosisatojen/tuhansien aikana syntynyt oma kulttuurimme tuhoutuu 1-2 kahdessa sukupolvessa.

Merkkejä tästä muutoksesta näkyy joka paikassa minne on otettu paljon MENA-alueen muslimeja (esim. Ruotsin, Ranskan, Englannin, Hollannin muslimilähiöiden isot ongelmat).

Sillä ei ole mitään merkitystä, että löytyy muutamia mukavia muslimeja. Islamin logiikka on vääjäämätön eikä kukaan voi pysäyttää sitä, koska aina on vähintään muutama prosentti jyrkkiä ja radikaaleja, jotka tekevät muutoksen vahvemman voimalla ja seuraamalla islamia sillä tavalla miten sen voi tulkita jos halutaan sen leviävän tavalla mitä islam itsestään väittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti