maanantai 21. maaliskuuta 2016

Orklan kulttuurimarxistiset Felix-mainokset, boikottiin kaikki Orklan brändit

Felix-mainosten kulttuurimarxistinen aivopesu


Jos et pidä suomalaisten kulttuurimarxistisesta aivopesusta niin olet varmaan ärsyyntynyt viime aikaisista Felix-mainoksista.

Lyhyesti kulttuurimarxismi on 'todellisuuden' tai ihmisten mielikuvien muokkaamista. Mainoksissa ja mediassa tämä tapahtuu esim. sellaisten stereotyyppien esittämisenä normina, mitkä eivät ole normi tai haitallinen normi esitettynä ihannoitavana olotilana.

Felix Josephine - uussuomalainen


Felix mainos "Felix tuntee suomalaisten maun: Josephine" on saanut suuren määrän suomalaisia ärsyyntymään. Jokainen voi itse määritellä miksi itse siitä ärsyyntyi.


Felix Josephine https://www.youtube.com/watch?v=catciPf-X8A

Mainoksen kulttuurimarxistinen viesti on: tämä on uusi normisuomalainen (ps. ei ole). Koko Euroopan laajuinen kansanvaihto on menossa ja se pitäisi niellä vastustelematta koska vaihtoehtoa ei ole.


Felix Catja - äiti & lapsi -perheToinen Felix mainos "Felix tuntee suomalaisten maun: Catja" on jäänyt vähemmälle huomiolle mutta siinä on yhtä lailla piiloviesti.

Rubikin kuutiota kaiken aikaa vääntelevä kaunis jumppaope, joka kertoo perheensä olevan hän ja lapsi.

Mainoksen kulttuurimarxistinen viesti on: itsenäiset naiset eivät kaipaa perheeseen miestä (ps. ydinperheen vastaisen asetelman nostaminen jalustalle on kulttuurimarxismia puhtaimmillaan, 'miehiä ei tarvita perheessä').


Felix Catja https://www.youtube.com/watch?v=5qfRWm_MWEcFelix ja Orkla-yhtiöt tuotemerkit


Felix on Orkla yhtiön tuotemerkki. Näyttää todellakin siltä ettei Orkla tunne suomalaisten makua yhtään toisin kuin mainoksessa väittää. Aivopesemättömiä suomalaisia ei kiinnosta yhtään kulttuurimarxistisen monikulttuurisuuspropagandan pakkosyöttö.


Kun mainoksesta huomautettiin Orklalle Twitterissä niin heidän kommenttinsa oli 'Ei haittaa meitä!'.Jos Orkla ei kuuntele puhetta niin sitten ainoa keino vaikuttaa yritysten toimintaan on vaikuttaa niiden lompakkoon.

Orkla on ruotsalaistaustainen yritys jolla on jonkin verran yli 10 yleistä tuotemerkkiä. Orklan tuotemerkit


Jokainen voi itse miettiä aikooko jatkossa hankkia tämän yrityksen tuotteita. Jos hankit niin edistät heidän suomalaisuuden vastaista mainontaa ja toimintaa.


Korvikkeita heidän tuotteilleen on helppo löytää.

Jos esim. haet korviketta ketsupille niin Lidl:n ketsuppi voitti HS:n testin. Vakiotuote mm. meidän perheessä.Mielipiteeni Felix-mainoksista ei taida olla aivan uniikki koska pienellä haulla keskustelupalstoilta löytyi paljon ihmisiä, jotka olivat kirjoittaneet aivan samasta asiasta:


"Ensimmäinen somali joka tykkää "suomalaisesta" mausta, loistavan huonosti käsikirjoitettu mainos. Jossu lähtee eräkämpästä, tarpoo Hyvinkäällä omakotitalojen välissä ja päätyy Stadiin Tokoinrantaan ongelle :D

"Kyllä on äärettömän provokatiivinen mainos josta ei edes selviä mitä mainostetaan. Erittäin tummaihoinen nainen menee heittelemään virveliä ja puhuu pilkkimisestä ja maaseudusta. Tää pakkomokutuksen ja suvaitsevaisuuden väkisin sullominen joka tuuttiin alkaa todellakin ärsyttämään, kyllä sahasi omaan oksaan maanpetturi Felix tällä mainokselle ja tulee sen kyllä huomaamaan."

"Tulee pyörittyä hakaniemen rannassa kalastamassa enkä ikinä ole kyseistä naikkosta nähnyt muiden "ammattilaisten" seurassa. Olen 100% varma videon perusteella ettei tuo mitään kalastusta harrasta."


"Neekeri mainoksessa -> tuote jää hyllyyn... hyvää yötä Felix"

"Mainos vaan on aivan uskomatonta paskaa."

"Mainos vaan huutaa sellasta mamumyönteistä provokaatiota, ihan kun ois pelkästään sitä varten tehty."


Hyvää yötä Felix ja Orkla

Laita linkki jakoon.


1 kommentti:

  1. Ostanpa pelkästään Orklan ruokatuotteita tästälähin ihan vaan vittuillakseni ihmisille niinkuin te.

    Jos on yhtään missään mediassa naisia, tummaihoisia, homoja jne niin se on vaan poliitiikan tunkemista kurkusta alas, eiks jep? Vaan valkoiset miehet saa olla olemassa ilman että he olisivat joku agenda.

    Voi hyvää päivää.

    VastaaPoista