maanantai 21. syyskuuta 2015

Ouluun saapuneen pakolaisen reitti

Erään Ouluun saapuneen turvapaikanhakijan Euroopan kiertomatka

Hänen Facebook profiilinsa mukaan hän on tällä hetkellä Oulussa.
Profiili on https://www.facebook.com/unfaierlife, joka on höystetty pienellä kirjoitusvirheellä mutta ilmeisesti oli tarkoitus kirjoittaa englanniksi Unfair Life (epäreilu elämä).

Profiilin mukaan hän on opiskellut lakia Bagdadin Yliopistolla. Sieltä on ilmeisesti lähdetty turvapaikanhakuun, koska on saavuttu Ouluun vastaanottokeskukseen.

Facebookiin tehtyjen päivitysten perusteella voi seurata pakomatkan vaiheita alla olevasta kuvakavalkadista.

Ensimmäinen kuvapäivitys 13.7.2015 on ilmeisesti jostain muslimimaasta (joku minareetti näkyy taustalla). Jos ei kotimaasta Irakista niin ehkä Turkista:

Sitten hän on saapunut Kreikkaan Kalimnos saarelle, joka on Turkin Karabağ (ja Bodrum) kaupunkien vieressä. Kartta: Google Maps: Kalymnos - Karabağ

Todisteeksi hän on laittanut 31.7.2015 jonkun kreikankielisen paperin Kalymnos alueelta. Ehkä lupa lähteä sieltä tai joku rekisteröinti, koska hän iloisena pääsee jatkamaan matkaansa.


 7.8.2015 hän on ollut Ateenan lähistöllä.

18.8.2015 hän on päässyt pakenemaan Ryanair:lla Brysseliin...

mitä hän juhlii ravintola Mamouniassa Brysselissa 18.8.2015

Brysselin koettelemusten (tappavan tylsä EU virkakunta) jälkeen hän pääsee pakenemaan Tukholmaan, Ruotsiin 20.8.2015

Ilmeisesti Ruotsissakin on ollut liian vaarallista koska sieltä on paettu Suomeen. 5.9.2015 päivätyssä kuvassa hän ihmettelee Sipilän kunniavastaanottoa Oulussa vastaanottokeskuksessa. Kaikki vaikuttaa lupaavalta...

mutta 13.9.2015 elämä kuitenkin potkii päähän, Unfair Life iskee jälleen.
Hänellä on tyytymätön/ärsyyntynyt fiilis Oulussa parin kaverin kanssa. Mahtaako Oulussa olla vaarallista (tappavan tylsää?) vai mikä on vikana?

Suomi jää jännittyneenä seuraamaan miten tämä eeppinen saaga etenee. Saako Abduulah turvapaikan vai iskeekö Unfair Life uudestaan!!

Onneksi Abduulah on löytänyt ystäviä. Emme tiedä onko tunne molemminpuolinen mutta jos kyseessä on vain yhdensuuntainen 'Follower' niin suosittelemme Saanalle, että liikkuu pimeässä varoen.


3 kommenttia:

  1. Hei, poistatko tuon viimeisen ivallisen kommentin ja kuvan. Olen saanut kaveripyynnön kyllä kyseiseltä henkilöltä, mutta jättänyt vastaamatta pyyntöön jonka vuoksi hän siirtyi seuraajiini (tosin nyt estin kyseisen henkilön). -Saana

    VastaaPoista
  2. Ihan varmaan alkaa kyllästyttämään koulutettua tyyppiä tämä suomi, kun täältähän lähtee yliopistoporukkaa ulkomaille jatkuvasti maamme tilan takia. Vai luulitko, että tänne tulee pakolaisina jotain alkuasukkaita, jotak ei osaa edes kirjoittaa?

    VastaaPoista
  3. Minkä ihmeen maan tilan? Suomi on EU:n toiseksi vähiten velkaantunut maa, ja yksi kilpailukykyisimmistä. Propagandan tarkoituksena ei ole kuin pistää kansa polvilleen anelemaan halpatöitä.

    VastaaPoista